Odricanje od odgovornosti

Sve informacije objavljene na ovim web stranicama (gpx tragovi, karte, virtualni prikazi i ostale informacije) informativnog su karaktera te mogu sadržavati pogreške.
Staza se u naravi koristi na vlastitu odgovornost.

Sadržaji na web stranici viaadriatica.org objavljuju se u dobroj namjeri te se PD AktivNatura i članovi tima Via Adriatica Trail u potpunosti odriču svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati korištenjem ove web stranice ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

PD AktivNatura zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja i korištenja web stranice u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim web stranicama. Zbog toga se posjetiteljima preporuča periodička provjera sadržaja ove stranice.

 

Skidanjem gpx file-a potvrđujem da u potpunosti prihvaćam Odricanje od odgovornosti

preuzmi gpx